UNUTULMAZ İSİMLER D HOTEL MARİS`TE

Burhan Öcal’dan Della Miles’e Eylül’de D-Hotel Maris`te sahne alacak. D-Hotel Maris Coliseum Sahnesi Unutulmaz Performanslara Ev Sahipliği Yapıyor

Tarih: 01.01.0001 00:00 4335
UNUTULMAZ İSİMLER D HOTEL MARİS`TE

Ege ve Akdeniz’in birleştiği büyüleyici Datça Yarımadası’ndaki eşsiz konumu ile dünyanın en sıra dışı otellerinden biri olan D-Hotel Maris, misafirlerinin muhteşem doğa manzarasına karşı, şezlonga uzanıp müzik ziyafeti yaşamalarına olanak veren özel plajı Coliseum’da ağırladığı dünyaca ünlü yerli ve yabancı sanatçılarla ses getiriyor.

Otelcilik sektöründe dünya çapında prestij sahibi “The Leading Hotels of the World” üyeliğine sahip Türkiye`de ilk resort otel olan D-Hotel Maris, düzenlediği festival, konser ve kültür-sanat etkinlikleriyle fark yaratan Pozitif Live ile işbirliği yaparak dünya starlarını misafirleriyle buluşturuyor.

Dünyaca tanınmış DJ’ler, ünlü müzisyenler ve efsanevi caz orkestraları, D-Hotel Maris’in her biri farklı konseptte beş özel plajından biri olan ve yarımadanın ucunda yer alan Coliseum’da performanslarını sergiliyor ve dileyen misafirler, D-Hotel Maris’in imzası niteliğindeki plajının bembeyaz kumlarına uzanarak muhteşem manzaraya karşı eşsiz bir ortamda bu müzik ziyafetlerini dinleme şansına sahip oluyor.

Eylül’de D-Hotel Maris Coliseum’da Müziğin Ritmini Yakalayın

Akdeniz`in Ege`yle buluştuğu noktaya bakan nefes kesici mekanda gerçekleşen, misafirlerin #soundofdhotelmaris hashtag’i ile müzik keyfini paylaştığı konserler serisi Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Konserler kapsamında 5 Eylül’de modern Balkan ezgileriyle Shantel misafirlerle buluşacak. 6 Eylül’de dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles ile devam edecek konserler, 13 Eylül’de ritim ustası Burhan Öçal’ın unutulmaz performansı ile son bulacak.