Rafet El Roman Yeniden Kaı Beach´de

Rafet El Roman, 19 Temmuz ve 10 Ağustos´ta yeniden Bodrum´da Kai Beach´de sahne alacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 2898
Rafet El Roman Yeniden Kaı Beach´de

Uluslararası örnek projeleri ile tanınan ve uzun yıllardır yeme-içme, turizm, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinde yaptıkları yatırımlar ile Türkiye´ye değer katan RMA Group, Kai Beach´i bu yıl yine Mandarin Oriental Bodrum´dayeni lokasyonunda yeni konsepti ve eğlence anlayışı ile açtı.

Yeni konsepti ve eğlence anlayışı ile Kai Beach, Temmuz ayında Bodrum´da muhteşem performanslara imza atmaya devam ediyor.

 

Bodrum´da Kai Beach´in açılışında imza attığı ve büyük ilgi gören muhteşem performasından sonra Rafet El Roman, kaçıranlar için Kai Beach´de yeniden sahne almaya hazırlanıyor.

Bodrum´un göz alıcı güzelliklerinin yanı sıra Mykonos´un eşsiz beach eğlence kültürünü yaşatan Kai Beach, 19 Temmuz ve ve 10 Ağustos tarihlerinde eski imza ve yeni şarkıları ile Rafet El Roman´ı tekrar ağırlayacak.

 

Mandarin Oriental Bodrum´un içindeki en gözde lokasyonu ve ilgi çekici dekorasyonu ile adından bu yaz Bodrum´da oldukça söz ettiren Kai Beach, gündüz Happy Hour DJ performansları ve akşamları gerçekleştirdiği canlı müzik performansları ile Bodrum´un en çok merak edilen adresi oldu.