Milletvekili Demir Ve Gökcan Milli Eğitim Bakanını Ziyaret Etti

- AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´u ziyaret ederek, Muğla ilindeki eğitim yatırımlarıyla ilgili talepleri iletti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 3425
Milletvekili Demir Ve Gökcan Milli Eğitim Bakanını Ziyaret Etti

-          AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´u ziyaret ederek, Muğla ilindeki eğitim yatırımlarıyla ilgili talepleri iletti.

 

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´u ziyaret ederek, il genelindeki eğitim yatırımlarına ilişkin talepleri aktardı.

Ziyarette, Muğla´nın Liselere Giriş Sınavı´nda (LGS) iller arası başarı değerlendirmesinde birinci sırada olması dolayısıyla verdiği desteklerden dolayı milletvekilleri Bakan Selçuk´a teşekkürlerini iletti.

Muğla´nın Milas, Fethiye, Menteşe, Ortaca, Köyceğiz ilçelerine inşa edilmeye başlanan 7 yeni okulla ilgili de Bakan Selçuk´a teşekkür eden Demir ve Gökcan, Menteşe ilçesindeki Olgunlaşma Enstitüsü binasının tadilatı, Menteşe Öğretmen Evi´nin doğalgaz projesi ödeneği ve yine Menteşe´de Fetullahçı Terör Örgütü´nden el konan binanın Muğla Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesi konularında görüşme sağlandı.

 Bakan Selçuk, Muğla´nın LGS´de Türkiye birinci olması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine iletilen taleplerde destek olacağını bildirdi.

Ziyareti değerlendiren Demir ve Gökcan, Muğla´nın Milli Eğitim alanında başarı çıtasının her geçen gün artış gösterdiğinden söz ederek, il genelindeki eğitim yatırımlarıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Selçuk´un bu konuda Muğla´ya önemli destekleri olduğuna işaret etti.

Vatandaşlardan ve eğitim paydaşlarından gelen talepler doğrultusunda Bakanlıklarla uyumlu çalışmaların süreceğine değinen milletvekilleri, ?Son olarak 5 ilçemizde 7 yeni okul binamızın inşaatı başladı. Başta Sayın Bakanımız Ziya Selçuk olmak üzere Muğla´nın eğitim alanındaki başarısına katkı sunan tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyoruz. Bizler de milletvekili olarak göğsümüzü kabartan bu başarıların devamı için çalışmalarımızı yorulmaksızın sürdüreceğiz.? ifadelerini kullandı.