Mega yatların gözde durağı

Mega yatların unutulmaz ege kaçamakları için gözde durağı Yalıkavak marina!

Tarih: 01.01.0001 00:00 2074
Mega yatların gözde durağı

Bodrum Yarımadası´nın göz alıcı doğal güzelliği, Dünyanın En İyi Süperyat Marinası ödüllü Yalıkavak Marina´nın dünya standardında hizmet anlayışı ve heyecan verici mekanları ile birleşince muhteşem süper ve mega yatları Yalıkavak Koyu´na çekmeyi başarıyor.

 

Bu güzel Ege koyunun en son konuklarından biri etkileyici Flying Fox oldu! 136 m´lik görkemli tekne, büyülü bir tatil ve unutulmaz bir macera için Yalıkavak Koyu´nun masmavi sularını seçti. Yalıkavak Koyu´nu ziyaret eden diğer büyüleyici yatlar arasında Maltese Falcon, Aquila, Idynasty ve Radiant da vardı.

 

Bodrum´un yeni lezzet noktası: Y-Lounge & Restaurant

 

Kaptanlar ve mürettebatları ile buluşmayı bekleyen, seçkin menüsü ve 5 yıldızlı hizmeti ile Y Lounge & Restaurant Bodrum, Yalıkavak Marina´da açıldı! Profesyonel bir ekibin sizlerle buluştuğu bu yepyeni mekanda, Yalıkavak´ın eşsiz manzarası eşliğinde gurme lezzetleri tatmaya davetlisiniz. Gelin ve farkı hissedin?

 

620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan, sezon başından beri yaklaşık 40 süper yatı konuk eden Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet veriyor. Bodrum´un en çok istihdam sağlayan şirketlerinden biri olan Yalıkavak Marina, yıl boyu 120 farklı ülkeden 2 milyon ziyaretçi ağırlıyor.

 

 

YALIKAVAK MARİNA HAKKINDA:

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından ?2018-2019 Dünya´nın En İyi Süper Yat Marinası? ödülüne layık görülen,yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye´nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir.

 

Yalıkavak Marina, 100´den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ve çocuklara özel spor etkinliği imkanı sunan Y-Kidz´e ev sahipliği yapmaktadır.

Yalıkavak Marina markası bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

 

Dubai, Moskova ve Monaco gibi dünyaca ünlü Yacht Show´larda ülkemizi temsil eden ve yılda 1000´den fazla kişiye istihdam sağlayan Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası´nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina´nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye´yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir.