KADIOĞLU`NUN "BEN VE ÖTEKİ BEN" SERGİSİ, ŞEVKET SABANCI`DA

KADIOĞLU`NUN "BEN VE ÖTEKİ BEN" SERGİSİ, ŞEVKET SABANCI`DA

Tarih: 01.01.0001 00:00 4025
KADIOĞLU`NUN

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Sevdiye Kadıoğlu, heykel, figüratif ve soyut çalışmalarından oluşan çağdaş yorumlarını 25 Ağustos-3 Eylül 2014 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi`nde sergileyecek.
Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Sevdiye Kadıoğlu`nun ikinci kişisel sergisine ev sahipliği yapacak. Yurt içi ve yurt dışı bir çok sergi, bienal, trienal ve sanat fuarlarında eserleri yer alan sanatçı, "Ben ve Öteki Ben" (Me and the other me) adını verdiği heykel disiplini içinde çeşitli uygulamalardan oluşan sergisinde; heykel ve rölyeflerin yanı sıra son dönemdeki tasarımları ve enstalasyon çalışmaları yer alacak.
Sanatçı, heykellerinin temalarında insan öğesini özne ve nesne boyutunda incelemekte; felsefenin, sosyal ve psikolojik yapıların etkisinde olan ve genelde insanın, özelde kadının; konumunu, durumunu irdeleyen çok boyutlu yansıtmayı içeren yapıtları gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Ben ve Öteki Ben (Me and the other me) sergisi, 25 Ağustos - 03 Eylül 2014 tarihleri arasında hafta içi 10.00 - 19.00 Cumartesi günleri ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.