- Basından Sansürün Kaldırılışının 111. Yıldönümü Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Türk basınından sansürün kaldırılışının 111. yıldönümü vesilesiyle yazılı mesaj yayımladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 3664
-	Basından Sansürün Kaldırılışının 111. Yıldönümü Mesajı

Demir mesajında, basının kamusal bir görev icra ettiğini belirterek, ?Çağımızın neredeyse birinci önceliği haline gelen bilgi ihtiyacımızın karşılanması için kamusal bir görev üstlenen basınımızdan sansürün kaldırılışının 111. yıldönümündeyiz. Basın mensupları, demokrasinin gelişmesi; kamu, sivil tüm toplum organlarının daha sağlıklı biçimde işlemesi adına görevlerini sürdürmektedir. Gazeteciler, büyük bir özveri içinde, mesai kavramı gözetmeksizin toplumumuzu bilgilendirmektedir.? dedi.

Demir; ?Basının etik değerlerinden taviz vermeden görev ve sorumlulukları ile kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren bütün medya kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu düşüncelerle başta Muğla ilimiz ve ilçelerimizde görev yapan basının tüm kademelerinde çalışan gazete, dergi, radyo, internet ve televizyon çalışanlarımız, köşe yazarlarımız ile ajans temsilcilerimizin bayramını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.? İfadelerini kullandı.